Nieuwe recente foto's 26-6-2016.

Kleur aan de hemel .

Pannenland vijf uur in de morgen

Hen en ik gaan naar het achtergebied het was bewolkt en de zon kwam op met veel kleur en donkere wolken het was een mooi spektakel in de lucht vandaag wat vogels herten en mooie landschap foto's van de awd.

 

ik heb ook geen geluk had ik mijn camera niet goed op mijn statief vast gezet ik draag mijn statief altijd op mijn schouder en in een keer hoorde ik een doffe klap en ja hoor daar lag mijn camera op de grond mijn lens was nog heel alleen mijn camera was weer stuk dat is al de derde keer ooen!!die ik ben.


Klik op de foto dan kan je ze in het groot zien.

Commentaren: 6
 • #6

  Natuurkieker Coby (zaterdag, 02 juli 2016 20:26)

  Wat een mooie serie Herman,prachtige luchten, maar ook de rest mag er zijn. Echt een genoegen om alle foto's te bekijken. Niet zo mooi dat je jouw camera liet vallen,hopelijk kan ie snel gemaakt worden.
  Natuurkieker Coby

 • #5

  René Smits (zaterdag, 02 juli 2016 09:34)

  Hai Herman,

  Wat een schitterende serie platen !
  Prachtige luchten en heerlijke soorten om op de foto te zetten.
  Zonde van je camera, hoop dat deze snel weer gebruikt kan worden.

  Groet,
  René

 • #4

  KeesvanD (dinsdag, 28 juni 2016 18:53)

  Hoi Herman,
  Je trof het met de mooie luchten. Daarnaast mooie waarnemingen van blauwborst, boomkikker en een jonge dodaars. Jed hebt ook opmerkelijk veel beelden van vogels, dat gebeurt mij de laatste tijd weinig in de AWD.
  Groet, Kees

 • #3

  Ghita (dinsdag, 28 juni 2016 18:16)

  Prachtige serie, top die blauwborst en wat een wolkenluchten, zo zie je ze niet vaak. Vroeg opstaan loont weer.
  groetjes Ghita

 • #2

  Marco Lujken (dinsdag, 28 juni 2016 10:03)

  Helle mooie foto's Herman!!
  Vooral die schitterende luchten met dat oranje zijn ontzettend mooi.

  Groeten, Marco

 • #1

  Irma (dinsdag, 28 juni 2016 09:18)

  Hallo Herman,
  Mooie serie foto's weer, ik blijf het zeggen hoor, ik ben helemaal weg van je zonsopkomst.
  Deze keer echt spectaculair om te zien, ik heb weer genoten van je foto's.
  Groetjes Irma