Nieuwe: Recente foto's 21-8-2016

Headline

Nat pak in de awd

ik ging met volle moet de awd in het was nog droog maar dat was voor korte duur de regen was niet meer te stoppen wat een hoosbuien ik was gewaarschuwd maar je kent mij lekker eigenwijs en toch gaan. 

dus dat werd een zeiknat pak ik liep te soppen in mijn schoenen.

Klik op de foto om hem te vergroten.

Commentaren: 6
 • #6

  Tinie (woensdag, 24 augustus 2016 18:43)

  Ondanks de regen heb je toch een mooie serie kunnen maken Herman.
  Je zal met dit warme weer inmiddels wel weer droog zijn ;-))
  Groetjes Tinie

 • #5

  Nieske (dinsdag, 23 augustus 2016 11:19)

  Hoi Herman,

  poos hier niet geweest, maar wat heb je een prachtige website..super!
  Mooie opnames heb je weer vanuit het mooie AWD, pracht serie
  complimenten!

  gr. Nieske

 • #4

  René Smits (dinsdag, 23 augustus 2016 10:28)

  Hai Herman,

  Dat je met zulke weersvoorspellingen nog gaat zeg. De foto van het damhert met het net geveegde gewei is wel een hele prachtige plaat.

  Groet,
  René

 • #3

  Roos (maandag, 22 augustus 2016 09:41)

  Natte boel Herman. Niet mijn ding. Desondanks heb je mooie platen kunnen maken.

 • #2

  KeesvanD (maandag, 22 augustus 2016 09:11)

  Je vraagt er wel om zeg. Toch een beetje oppassen met je camera. De natuur is tijdens die buien niet op zijn mooist. Geef mij maar droger weer. Wat je hier laat zien zijn wel de passende beelden tijdens deze omstandigheden.
  Groet, Kees

 • #1

  Ghita (zondag, 21 augustus 2016 21:29)

  jij durft,met die voorspellingen zou ik thuisblijven,en dan vooral vanwege je camera. Ik vind het niet erg om nat te regenen, maar mijn camera wel. Heb je die een beetje droog kunnen houden. Toch nog mooie foto's.