Nieuwe : Recente foto's 6-11-2016. (Klik op meer lezen.)

Veel Regen

Her was vandaag regen weer.

vandaag dus geen awd ik had nog wat foto's van afgelopen maandag waar ik nog een blog van kan maken misschien heb ik volgende week meer geluk dat het droog is maar het ziet er van de week niet goed uit. 

 Klik op de foto om hem te vergroten.

Commentaren: 4
 • #4

  Tinie (woensdag, 09 november 2016 15:57)

  Pracht serie Herman.
  Groetjes Tinie

 • #3

  Roos (woensdag, 09 november 2016 15:23)

  Om de komende seizoenen ook van al het groen te kunnen blijven genieten is die regen een noodzakelijk iets, zeker na zo'n lange droge periode. En na regen komt zonneschijn ;) De foto's uit je archief zijn weer prachtig.

 • #2

  KeesvanD (dinsdag, 08 november 2016 13:03)

  Tja, die regen.In sommige landen snakken ze ernaar, op andere plaatsen is men blij dat het droog is. Soms zijn de omstandigheden zo dat je je archief moet aanspreken. Ze zorgen voor een mooie herfstimpressie.
  Groet, Kees

 • #1

  Marco Luijken (zondag, 06 november 2016 12:17)

  Hoi Herman,
  Wat een mooie foto's!! Prachtig die herten en wat heb je die natuur beelden mooi te pakken.
  Die boomstronk in het zand met die blauwe lucht erboven. Super!!

  Groeten, Marco