Nieuwe recente foto's.

korte wandeling in de awd.

Vandaag geen geweldig weer in de awd Henk en ik  gingen bij panneland naar binnen toe  om vijf uur het miezerde wat en er stond veel wind. opzoek naar kalfjes wel gezien maar niet op de foto kunnen krijgen de herten waren erg schuw en rende dus ook voor ons uit.we zijn wat in de bossen gebleven om de wind wat te ontwijken al met al was het toch nog genieten wat voor weer het ook is .

 


Klik op de foto's om ze te vergroten.

Commentaren: 4
 • #4

  Irma (zaterdag, 01 juli 2017 10:56)

  Hallo Herman,
  Prachtige serie foto's laat je zien.
  De klaprozen vind ik heel erg mooi.
  Groetjes Irma

 • #3

  KeesvanD (donderdag, 29 juni 2017 09:57)

  Hoi Herman,
  Als je beslist wilt gaan op een bepaalde dag kan het weer natuurlijk wel eens tegenzitten. Als je er oog voor hebt is er toch steeds weer genoeg te zien, ook al kan je er niet altijd een foto van maken. De sfeer is ook belangrijk. Druk zal het in ieder geval niet geweest zijn.
  Groet, Kees

 • #2

  René Smits (dinsdag, 27 juni 2017 10:42)

  Hai Herman,

  Prachtig gevarieerde serie. De AWD is toch een topgebied.

  Groet,
  René

 • #1

  bas (maandag, 26 juni 2017 10:42)

  Ondanks het weer toch weer een knappe serie,