Nieuwe recente foto's. 16-7-2017.

Veel te zien vandaag in de awd.

meer lezen

Nieuwe Recente foto's 9-7-2017.

De klijne wereld in de awd.

meer lezen

vandaag even geen awd.

zoals jullie weten ben ik gek op mist foto's de zon opkomst en luchten daarvoor laat ik hier wat foto's zien die ik gemaakt heb uit het argief dit is nog maar een klein gedeelte.

meer lezen

Nieuwe recente foto's.

druilerige dag in de awd.

meer lezen

De wereld was klein in de awd.

Hen en ik gingen om kwart voor vijf de awd in in de Zilk het was mistig en de zon kwam later op het was een spektakel dieren mist en zon het was genieten vandaag.

meer lezen

De awd op zijn mooist.

vijf uur gaan we de awd in Henk ik en Remco de zon komt op en er is nog een vleugje mist op het water in de verte zien we een damhert met kalf het was nog slecht licht voor een goede foto we begonnen met zweer foto's van de vage zon opkomst . het was weer een mooie dag met mooie foto's uit de awd.

meer lezen

Lentevreugd op zijn vroegst.

Henk en ik gingen vroeg naar lentevreugd het was kwart over vijf toen we het gebied ingingen met mist op de grond gelukkig waren we er vroeg want de mist was met een half uur weer verdwenen maar we hebben die morgen wel genoten van de reebok in de mist paarden runderen vogels insecten en specht met jong.

meer lezen

Groene jonker om vijf uur.

mooie zon opkomst om vijf uur in de groenejonker,

meer lezen

om vijf uur de awd in.

Ik ging vandaag met - Henk en Remco de awd in het was vijf uur in de morgen en de zon kwam op het was mistig en dat geeft altijd een mooi zweertje op je foto's

meer lezen

vroeg op pad voor de mist en zon

Mist kan zich vormen door afkoeling van zeer vochtige lucht (tot onder het dauwpunt) of door menging van koude met warme vochtige lucht. De vorming van mist hangt af van veel factoren, zoals luchtvervuiling, begroeiing, reliƫf en de nabijheid van open water. Mist kan ontstaan door afkoeling rond zonsondergang of vaak pas tegen zonsopkomst en vormt zich het eerst boven een weiland waarschijnlijk in de buurt van een sloot waar de lucht vochtig is. De eerste mist zien we dus meestal langs de weg...

meer lezen